Handmade. Unique. Belgian.

Alle items worden met de hand gemaakt, en daarom is er van de meeste maar 1 stuk voorradig. Ook mijn website maak ik helemaal zelf, maar het systeem waar ik mee werk laat (helaas) geen vertalingen toe per product. Ik leg het even uit:

 

 

Stel, je hebt product A. Van product A is er maar eentje, het is helemaal uniek! Ik wil product A graag aanbieden in het Nederlands én in het Engels. Het websitesysteem verplicht me om twee producten in te voeren: product A1 (NL) en product A2 (ENG).

 

Jij winkelt in het Nederlands en vindt product A helemaal te gek. Je koopt A1 aan, en het item staat vervolgens op ‘uitverkocht’.

Tegelijkertijd winkelt er iemand op de Engelstalige website. Deze persoon is ook fan van product A, en doordat hij op de Engelstalige site shopt is dit hier wel nog voorradig. Hij koopt product A2 aan alvorens ik de tijd heb om de bestelling van A1 in te kijken en de voorraad van A2 te wijzigen (want ik ben uiteraard ook geen hele dag online). Hierdoor hebben twee mensen hetzelfde, unieke item gekocht en wordt één van hen dus teleurgesteld: niet leuk voor hen, maar zeker ook niet voor mij.

 

 

 

Maar geen paniek! Ben je niet zo’n fan van Engels en wil je graag meer informatie in het Nederlands? Geen probleem! Vul het contactformulier in, vermeld over welk(e) item(s) je graag wat meer info verkrijgt, en dan stuur ik dit naar je op.